Organizam evenimente (petreceri private, botez, parastas) in salonul propriu. Info la Tel: 0785 / 727 386

TERMENI SI CONDITII

Vizitarea, folosirea sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.restaurantcasaromana.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Termenilor si Conditiilor.

Site-ul www.restaurantcasaromana.ro este administrat de SC GABELL ACACIA SRL cu sediul in Mun. Ploiesti, Str. Rudului, Nr.16, Jud. Prahova, inregistrata la Registrul Comertului cu nr J29/266/2018, CUI 38807327.

Ne rezervam dreptul de a efectua modificari ale acestor Termeni si Conditii precum si orice modificari site-ului www.restaurantcasaromana.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare:

Pentru a putea cumpara de pe www.restaurantcasaromana.ro, trebuie sa introduceti datele dumneavoastra pe website-ul nostru.

In utilizarea serviciului, declarati ca veti furniza informatii reale, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

In situatia in care consideram ca aceasta obligatie a fost incalcata, ne rezervam dreptul de a va bloca accesul la utilizarea serviciului, pe o perioada determinata sau nedeterminata, fara nicio notificare prealabila.

Pret si modalitati de plata:

Pretul de achizitie prezentat pe bon va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul achizitiei.

Plata produselor se efectueaza in numerar/cash, la livrarea produsului sau prin credit/ debit card la plasarea comenzii online.

Informatii privitoare la livrare:

Termenul de livrare este stabilit de comun acord cu dumneavoastra ( minim o ora ), socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se face de catre soferii livratori, la domiciliul clientului, in termen de minim o ora de la expedierea comenzii.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspect referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Pachetul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Meniul zilei se poate comanda de luni pana vineri intre orele 12 - 17. Micul dejun se poate comanda pana la ora 13.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei si vom fi instiintati in termen de jumatate de ora de la primirea pachetului (telefonic sau pe site).

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.restaurantcasaromana.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. GABELL ACACIA S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul www.restaurantcasaromana.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.