Organizam evenimente (petreceri private, botez, parastas) in salonul propriu. Info la Tel: 0785 / 727 386

Informatii privitoare la livrare

Termenul de livrare este stabilit de comun acord cu dumneavoastra ( minim o ora ), socotit de la data preluarii comenzii dumneavoastra. Acest termen poate fi modificat din motive independente de vointa noastra.

Livrarea se face de catre soferii livratori, la domiciliul clientului, in termen de minim o ora de la expedierea comenzii.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspect referitoare la livrare cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de observatii aceste lucruri inainte de finalizarea comenzii.

Pachetul poate fi preluat de orice membru al familiei.

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator daca dumneavoastra doriti si sunteti de acord cu acest lucru.

Meniul zilei se poate comanda de luni pana vineri intre orele 12 - 17. Micul dejun se poate comanda pana la ora 13.

Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii conform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei si vom fi instiintati in termen de jumatate de ora de la primirea pachetului (telefonic sau pe site).